Lanserer Raspberry Pi med 8 GB RAM - Elektronikknett
Raspberry Pi 4B

Lanserer Raspberry Pi med 8 GB RAM

Den økte kapastiteten til mikrodatamaskinen Raspberry Pi 4 Model B skal sørge for bedre behandling av dataintensive applikasjoner, inkludert maskinsyn, sanntidsbehandling og HD-video.

Det er Farnell som i dag lanserer en ny variant av Raspberry Pi 4 Model B med 8 GB innbygd minne, og med det får dobbelt kapasitet sammenlignet med den eksisterende høy-ende modellen. Det ekstra minnet forbedrer ytelsen til datakrevende applikasjoner, og gjør 8 GB-versjonen til en løsning for generelle datamaskinbrukere, hobbyister og produsenter, og profesjonelle utviklere, ifølge Farnell.

Applikasjoner som vil passe er sanntidsbehandling av store datamengder med minimal forsinkelse, for eksempel i kantporter (gateway), maskinsyn og ansiktsgjenkjenning. For bildebehandlingsapplikasjoner kan man for eksempel legge til det nylig lanserte Raspberry Pi 12MP kamera med utskiftbare objektiver.

For brukere av stasjonære PCer skal fordelene være i tillegg til å støtte vanlig nettlesing; UHD videostrømming, skybasert spill og bildebehandling uten tidsforsinkelse, heter det.

Kommentarer