Get og TDC kjøper Futurehome - Elektronikknett
Futurehome_dashboard

Get og TDC kjøper Futurehome

Get og TDC leverer kjøper det norske oppstartsselskapet Futurehome for å styrke satsingen på IoT og smart-teknologi.

– Vi har de siste to årene evaluert en rekke teknologiplattformer og selskaper i inn- og utland for å finne den riktige plattformen for vår smarthus og IoT satsing. Det er gøy at det er en norsk start-up som kom best ut, sier CEO i Get og TDC Norge, Gunnar Evensen.

IoT og smart-teknologi er spådd en sterk vekst i årene som kommer, og Get leverer allerede brann- og innbruddsalarmer basert på denne teknologien. Kjøpet av Futurehome gir kompetanse og teknologi til å utvide denne satsingen til også og omfatte smarthus og velferdsteknologi til kommuner, bedrifter og private hjem, heter det i en melding fredag.

– For oss i Futurehome er det stor stas å ta dette videre sammen med Get og TDC. De er blant de mest innovative selskapene i bransjen i dag, og sammen med vår gründerkultur, har norske kunder mye å glede seg til i tiden som kommer, sier Erik Stokkeland, medgründer og administrerende direktør i Futurehome.

Get og TDC overtar 51 prosent av selskapet, mens gründere og ansatte beholder resten. Futurehome fortsetter som selvstendig enhet, og alle gründere og ansatte er med videre.

Les også:
Smarthusløsning blir smartere
Nasjonal utrulling av smarthusteknologi

Kommentarer