Norautron har to bygninger ved anlegget i Zdunska Wola, Polen. Elektronikk og elektromekanikk skal produseres i bygningen til venstre, mens maskinverksted og administrasjon er plassert i bygningen til høyre.

Oppgraderer og utvider ute

Kontraktprodusenten Norautron har nettopp åpnet sin tredje fabrikk i Suzhou, Kina og fortsetter investeringer i sin fabrikk i Polen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I Kina er den tredje fabrikken åpnet. Arealet er på 3.600 kvadratmeter og årsaken er at de hadde behov for både mer produksjonsareale og for administrasjon.

I følge selskapet vil hovedaktivitetene i den ny fabrikken være linjer for overflatemontering og test. I tillegg får administrasjonen mer hensiktsmessige lokaler. Det er også bygget et 160 kvadratmeter showroom i bygget.

I Polen ble oppussing av to bygninger ferdiggjort tidligere i år, med blant annet oppgradering av utstyr for metallbearbeiding. Fokus ved dette anlegget er mekatronikksammenstilling, i tillegg til elektronikkproduksjon med OFM-linje og selektiv lodding. Disse maskinene skal være ferdiginnstallert i slutten av oktober. Elektronikkproduksjon vis starte opp mot slutten av året og begynnelsen av 2017.

Powered by Labrador CMS