Norautron-gruppen har fått et datterselskap i Polen. Fabrikken skal levere mekaniske og elektro-mekaniske produkter. Bildet er fra Norautron AS i Horten. (foto: Horten Industripark)

Norautron utvider i Polen

Kontraktprodusenten Norautron har etablert en fabrikk og datterselskap i Polen. Etter overtakelsen i 2015 er Norautron SA nå offisielt innlemmet i Norautron Group.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Fabrikken, som ligger i Zdunska Wola, sørvest for Warsawa, er på 8400 kvadratmeter og driver først og fremst mekanisk produksjon.

Siden overtakelsen er det investert betydelig i maskiner og utstyr, melder selskapet.

– For Norautron er det svært viktig å ha lavkostproduksjon innenfor EU-området. Denne fabrikken er nøkkelen til videre ekspansjon. Dessuten øker den vårt tilbud innen maskinering og sammenstilling av mekaniske komponenter. Hensikten er at anlegget vil bli en komplett EMS-leverandør, sier Øyvind Sedivy, adm. direktør i Norautron.

Øyvind Sedivy, Norautron AS.

Norautron SA har spesialkompetanse innen maskinering, bearbeiding og sveising av metall som stål, rustrfritt stål, dupleks og aluminium. Leveransene går til kunder i Vest-Europa med produkter for olje- og gassindustrien, maritim og generell industri.

I tillegg til mekanisk produksjon er det etablert en elektro-mekanisk produksjonsenhet på 1900 kvadratmeter.

Den polske fabrikken ble etablert så tidlig som i 1864 med produksjon av blant annet jordbruksredskaper og tekstilmaskiner.

Navnet før overtakelsen var Polmatex Wolma SA.

Powered by Labrador CMS