Finansiering i boks for Future Home - Elektronikknett
FutureHomeCentral
Future Home klarte å finansiere prosjektet i siste time. Den trådløse sentralen er hjernen i smarthus-løsningen, og skal være godt mottatt av elektrikere og installatører.

Finansiering i boks for Future Home

Future Home har forhåndssolgt smarthus-løsninger for 200.000 dollar som var målet for folkefinansieringen. Men det var spennende mot slutten. Likevel, det er sannsynligvis det største folkefinansieringsprosjektet i Norge.

– Det var på nippet at kampanjen ikke gikk igjennom. Vi nådde målet vårt én time før fristen gikk ut, og alle som hadde støttet oss så langt måtte ha fått pengene sine tilbake, sier en lettet Sigbjørn Groven, CFO i Future Home.

SigbjornGroven Sigbjørn Groven fra Future Home er fornøyd med at de har klart finansieringsmålet på 200.000 dollar.

– 200.000 dollar er også etter vår kunnskap den største folkefinansieringen i norsk historie, og sågar ny norsk rekord. Det er ikke verst for et lite gründerselskap, sier Groven.

Det ble intens jobbing for å nå fristen og det ble mange salgsmøter på slutten for å komme i mål. – Som jeg nevnte tidligere, så er det spesielt elektrikerne som liker vårt produkt i og med at Future Home forenkler installasjonen av smarthus, legger han til.

– I tillegg fikk vi solgt utrolig mye fra vår stand på Boligforum i Stavanger der folk faktisk fikk se produktet i bruk, sier Sigbjørn Groven.

Relaterte lenker: Norske gründere med smarthuslansering

Kommentarer