Robotikk og kunstig intelligens:

Universal Robots leverer tre pakker, fra denne enkleste som består av AI Accelerator og 3D-kamera, til en komplett pakke som i tilegg har en e-Series robot og styringsboks.

UR-coboter får kunstig intelligens

Universal Robots har i dag lansert UR AI Accelerator – en klar til bruk maskin- og programvareverktøysett for å muliggjør utvikling av KI-drevne cobot-applikasjoner.

Publisert

Verktøysettet bringer KI-akselerasjon til Universal Robots (UR) neste generasjons programvareplattform PolyScope X og drives av NVIDIA Isaac-akselererte biblioteker og KI-modeller, som kjører på NVIDIA Jetson AGX Orin system-på-modul. Nærmere bestemt gir NVIDIA Isaac Manipulator utviklere muligheten til å bringe høyere ytelse og state-of-the-art AI-teknologi til robotløsningene sine, heter det i en melding mandag. Verktøysettet inkluderer også et nyutviklet 3D-kamera, Orbbec Gemini 335Lg.

Gjennom innebygde demoprogrammer utnytter AI Accelerator URs plattform for å utføre funksjoner som positur-estimering, sporing, objektdeteksjon, baneplanlegging, bildeklassifisering, kvalitetsinspeksjon, tilstandsdeteksjon og mer. Aktivert av PolyScope X, gir akseleratoren også friheten til å velge nøyaktig hvilke verktøysett, programmeringsspråk og biblioteker de vil bruke og fleksibiliteten til å lage sine egne programmer.

PolyScope X-plattformen er globalt tilgjengelig og kan brukes for alle cobot-automatiseringsapplikasjoner på tvers av industrier. Dens avanserte fleksibilitet og utvidbarhet vil bli vist frem på PolyScope X-festivalen i november, og i tillegg blir det presentert en rekke av løsningene som allerede er utviklet med denne nye plattformen, inkludert KI-løsninger. Med en liten maskinvareoppgradering er programvaren kompatibel med URs e-Series cobots og den nye generasjonen cobots UR20 og UR30.

Powered by Labrador CMS