System-i-pakke:

Octavo: Med integrert prosessor, DDR-minne og periferikretser i én pakke, slipper utvikleren å tenke på snubletråder som DDR-ruting, kraftstyring og lignende. Erik Welsh (t.v.) og Greg Sheridan presenterer systempakker (SiP) som forenkler design av alt fra lydkort til elektrisk verktøy.

Vil revolusjonere systemdesign

Octavo Systems lanserer systempakken OSD32MP2, som de hevder vil redusere kompleksiteten i design betydelig.

Publisert Sist oppdatert
Blokkdiagram av OSD32MP2-familien.

Octavo Systems har spesialisert seg på å integrere mest mulig funksjonalitet i systempakker (SiP). Nylig lanserte de de sin OSD32MP2 familie, med to nye SiP-moduler: OSD32MP2 og OSD32MP2-PM.

Familiene er utformet for å utnytte de avanserte mulighetene i den nye STM32MP25 prosessoren fra STMicroelectronics, og kan ifølge leverandøren endre elektronikkdesign ved å redusere kompleksitet, størrelse og totale eierskapskostnader betydelig.

OSD32MP2-familien dekker et mangfold av bruksområder, fra industriell automasjon til forbrukerelektronikk, og tilbyr rikelig med prosessorkraft, tilkoblingsmuligheter og sikkerhetsfunksjoner.

OSD32MP2-serien er bygget rundt STM32MP25-prosessoren, med to Arm Cortex-A35-kjerner, en Arm Cortex-M33-kjerne, en 3D GPU som støtter Vulkan API, H.264-videokoding/-dekoding, en 1,35 TOPS AI-akselerator og omfattende tilkoblingsmuligheter.

Med integrert prosessor, DDR-minne og periferikretser i én pakke, slipper utvikleren å tenke på snubletråder som DDR-ruting, kraftstyring og lignende. – Her får du et ferdig debugget Linux-system om du vil, supplerer teknologidirektør Erik Welsh.

Han trekker frem lydelektronikkfirmaet Chaos Audio som eksempel: – På kort tid og med relativt begrenset designererfaring kunne de forenkle et stort lydstyringskort til en enkel pedal. Med vår SiP ble de i stand til å gå raskt ut i markedet, forteller han. – En komponent løste alt. I et annet tilfelle implementerte en kunde en hel Linux-datamaskin på ett, ensidig (!) kort.

Powered by Labrador CMS