Kabler og kontakter:

9179-000 PR

Skjøtekoblinger erstatter krympe- og loddekontakter

Ny type skjøtekoblinger designet for å erstatte tradisjonelle krympe- og loddestil kontakter i et bredt spekter av industri-, belysnings-, forbruker-, bil- og olje- og gassapplikasjoner.

Publisert

Komponentprodusenten Kyocera AVX lanserte nettopp den nye 9179-000-serien IDC skjøtekoblinger, som er fullpakket med funksjoner designet for å gjøre dem til et attraktivt alternativ til tradisjonelle skjøteløsninger.

De nye 9179-000-serien IDC skjøtekoblinger bruker såkalt isolasjonsforskyvningskontakt (IDC) teknologi, som skal være mer effektiv, økonomisk, robust, pålitelig og holdbar enn tradisjonell håndkrympe- og håndloddeforbindelsesteknologi.

IDC-kontaktene krever ikke at brukere skal strippe ledninger før terminering og er raske og enkle å terminere uten noe spesielt verktøy, noe som sparer tid og penger. De etablerer kaldsveisede, gasstette forbindelser og har ifølge produsenten blitt testet og bevist å tåle vanlige nivåer av støt, vibrasjoner og temperatursvingninger.

Serien er også kompatibel med innstøpingsprosesser, som ytterligere kan forbedre motstanden mot støt og vibrasjoner – samt fuktighet, korrosive midler og aldring – og praktisk talt eliminere vedlikeholds- og reparasjonskravene og kostnadene forbundet med tradisjonelle skjøtekoblinger.

En annen fordel med den nye serien skjøtekoblinger er fleksibilitet. Disse kontaktene har en kompakt formfaktor designet for å passe inn i områder som konkurrerende løsninger ikke kan. Når de er terminert, måler de bare 8,0 x 7,8 x 7,2 mm. De aksepterer også massive og flertrådede ledninger, støtter en blandet kombinasjon av ledningsmål som strekker seg fra 18–24 AWG, muliggjør enkel installasjon i felt, og – i motsetning til konkurrerende løsninger – tillater ledningsinnføring fra én eller begge sider.

Skjøtekontaktene skal tåle 13 A per kontakt, 300 VACRMS eller tilsvarende DC, og driftstemperaturer fra 40 °C til +125 °C.

Mer info: 9179-000 Series IDC Splice Connectors eller KYOCERA AVX wire-to-wire connectors (eksterne lenker).

 

Powered by Labrador CMS