Programvare:

Mer effektiv programvareutvikling

Ny, forbedret versjon av Contact Softwares lavkodeplattform med modulbasert oppbygging og integrasjonsmuligheter.

Publisert

Den nyeste versjonen av Contact Softwares åpne lavkodeplattform skal ifølge selskapet støtte bedrifter enda mer effektivt i utvikling, produksjon og service av produktene deres – lokalt og i skyen. Her er noen av hovedfunksjonene.

Contact Elements kombinerer over 50 fleksibelt kombinerbare moduler, og hjelper bedrifter med å utvikle produkter mer effektivt, bringe den smarte fabrikken til live og implementere innovative digitale forretningsmodeller. Den nye utgivelsen av plattformen tilbyr en rekke funksjoner for CIM Database PLMProject Office, og Elements for IoT. I tillegg til ytelsesforbedringer på databasenivå og angående verktøyintegrasjoner, er alle moduler fullt brukbare i WebUI.

Den nye "ReqXpert" i CIM-databasen skal gjøre evalueringsprosessen av produktkrav enda mer effektiv. Den utvider Requirements Engineering-modulen med to rollebaserte visninger, slik at brukere kan tildele, evaluere og spore status for krav raskere. Fordelene med denneende-til-ende-programvarearkitekturen er spesielt tydelige i det daglige arbeidet: ReqXpert er integrert i oppgavestyringssystemet til Elements-plattformen, slik at krav som skal evalueres automatisk vises på oppgavebordet.

CIM Database støtter nå modularisering av produkter med sin Variants-modul for variantadministrasjon. Dette gjør at gjenbrukbare moduler – som i motsetning til komponenter er variable i seg selv – kan integreres i produktene. En modulær tilnærming er spesielt gunstig for selskaper med et stort utvalg av produktvarianter, og hjelper dem med å redusere kompleksiteten på produktnivå og standardisere porteføljene sine. Fordelene spenner fra mer effektiv utvikling og raskere endringsprosesser til stordriftsfordeler i produksjonen, heter det.

Contact har også utvidet Elements for IoT med nye funksjoner og widgets for å lage et sofistikert energiledelsessystem, som gjør det mulig for bedrifter å spore, analysere og bærekraftig redusere energiforbruket sitt. Systemet bryter ned energibehovet fra produksjonslinjen til den produserte enheten, og gir pålitelige data for å beregne produktets karbonavtrykk, og bidrar til å redusere CO2-utslipp. Kunder som kombinerer det nye energistyringssystemet med Contacts løsninger for digital produksjonskontroll (Manufacturing Execution System (MES)/Manufacturing Operation Management (MOM)) kan oppnå ytterligere betydelige besparelser. Energistyringssystemet overholder også ISO 50001 og kan dermed være berettiget til statlige tilskudd, ifølge selskapet.

Powered by Labrador CMS