IoT:

Varesporing kan benyttes i mange ulike bransjer for å overvåke transporten, som for eksempel i containere.

Ultra-laveffekt varesporing

u-blox akter å lede an innen IoT med ultra-laveffekt varesporingstjeneste.

Publisert Sist oppdatert

Sveitsiske u-blox avdekker nå CloudTrack , en ende-til-ende varesporingstjeneste som ifølge selskapet bryter ny mark i landskapet for tingenes internett (IoT).

Alt-i-ett-tjenesten skal gi det ultimate innen posisjonering med ultralav effekt, global tilkobling og skyintegrasjon. Løsningen skal videre forenkle sporing av IoT-aktiva med avtaleløse planer per stedsforespørsel tilgjengelig over hele verden, og tilbyr bedrifter en forutsigbar prismodell uten skjulte kostnader eller bekymringer om databruk.

Den viktigste fordelen med CloudTrack er dens seks ganger mindre energiforbruk, sammenlignet med en frittstående GNSS-fix med kaldstart og sikker overføring av data over internett. Tjenesten utnytter u-blox-ekspertise og -teknologi for å beregne posisjonen intelligent ved å bruke en kombinasjon av tilgjengelige data fra GNSS-, mobil- og Wi-Fi-kilder. Bedrifter kan lokalisere eiendeler i dårlige eller ikke-eksisterende GNSS-signalforhold eller til og med innendørs, der det ellers ville vært utfordrende å få en plasseringsfiks og raskt ville tømme batteriet.

Dessuten, med et enkelt Thingstream SIM-kort som fungerer overalt, kan IoT-enheter spenne over hele verden ved å bruke én lagerholdsenhet (SKU), noe som eliminerer behovet for regionale SKUer. Thingstream-skyplattformen skal gjøre det enkelt for bedrifter å transformere og integrere dataene sine med sporingsdashboards, store skyplattformer og backend-systemer for bedrifter.

 

 

Powered by Labrador CMS