Instrument:

DLM3000HD-serien høyoppløselig oscilloskop (to synkront tilkoblede 500 MHz DLM3054HD-modeller vist her).

Et oscilloskop for kraftelektronikk

I 2018 lanserte Yokogawa fire-kanals oscilloskopet DLM3000. Nå kommer en modell som har seksten ganger bedre oppløsning i amplitude – 12 bits – som gjør det enklere for alle som driver med kraftelektronikk.

Publisert

Typiske bruksområder for Yokogawas nye oscilloskop DLM3000HD er invertere for elektriske kjøretøy og solcelleanlegg, elektriske motorer og strømforsyning for serverkort eller annen kraftelektronikk.

Instrumentet, som kommer i to modeller, har fire kanaler med en båndbredde på 350 MHz (modell DLM3034HD) eller 500 MHz (DLM3054HD). Oppløsningen i amplitude er 12 biter, som kan økes til 16 i en modus som kalles «Høyoppløsningsmodus».

Samplingshastigheten er 2,5 GSa/s med alle fire aktive kanaler, mens minnet kan utvides til 1 GSa per kanal med to aktive kanaler. Det er dobbelt så mye som forgjengeren når det gjelder minne. Minnet kan deles inn i 200 000 segmenter med individuelle triggerpunkter.

For de som skal gjøre logikkanalyse eller lignende er det mulig å kjøpe en sonde med åtte kanaler som bruker en av de analoge inngangene.

Det er mulig å koble sammen to instrumenter med opprettholdt tidssynkronisering av kanalene, noe som gir åtte analoge kanaler.

Mer informasjon: Yokogawa

Powered by Labrador CMS