Utvikling:

Nytt MIKROE-skall for NXP utviklingskort

Et nytt skall fra MIKROE utvider mulighetene med NXPs utviklingskort FRDM-MCXN947 til å inkludere tre sokler fra et bredt spekter på over 1700 tilleggskort.

Publisert

MIKROE, som tilbyr innovative maskinvare- og programvareprodukter for rask prototyping basert på velprøvde standarder, har lansert Click Shield for FRDM-MCXN947, en allsidig utvidelsesenhet for det nevnte NXP-utviklingskortet.

SKallet omfatter tre mikroBUS- sokler, som skal gjøre det mulig for designere å prototype og utvikle ved hjelp av flere såkalte Click kort . MIKROE lanserer ett nytt Click-kort nesten hver dag: For tiden er det over 1700 av de kompakte tilleggskortene å velge mellom på tvers av kategorier som: Lyd og tale; Klokke og tidtaking; Display & LED; HMI; Grensesnitt; blandet signal; Motorstyring; Strømstyring; Sensorer; Lagring og trådløs tilkobling.

NXPs FRDM-MCXN947 er et kraftig mikrokontrollerkort basert på MCX N947 mikrokontroller. Den integrerer Arm Cortex-M33 TrustZone-kjernen, CoolFlux BSP32 og PowerQuad DSP tilleggsprosessor, som opererer ved 150MHz. Løsningen skal være egnet for forbruker-IoT, smarte apparater, industriell kontroll og biltilbehør, og den har Hi-Speed USB, CAN 2.0 og 10/100 Ethernet.

Kortet inkluderer en integrert MCU-Link debugger, FlexI/O for LCD-styring og dual-bank flash for les-mens-skrive-operasjoner, som støtter store eksterne serielle minnekonfigurasjoner.

Nebojsa Matic, administrerende direktør i MIKROE, kommenterer lanseringen slik: – Ved å tilby flere tilkoblingspunkter for Click-kort, letter Click Shield for FRDM-MCXN947 rask prototyping og utvikling av komplekse elektroniske systemer. Det er spesielt designet for å fungere sømløst med FRDM-MCXN947-utviklingskortet, og inkluderer en GND-tilkobling for testformål, noe som gir en praktisk og pålitelig måte å utføre diagnostikk på.

Powered by Labrador CMS