Trådløs kommunikasjon:

Lanserer 20 WiFi-produkter

Microchip ønsker å møte etterspørselen etter WiFi for kommersielle og industrielle applikasjoner.

Publisert

Etterspørselen etter trådløs tilkobling i kommersielle og industrielle applikasjoner vokser i et voldsomt tempo. Disse applikasjonene krever vanligvis pålitelig tilkobling som tåler ekstreme miljøer som er utsatt for høye temperaturer, bakgrunnsstøy og hindringer. For å bidra til å dekke dette behovet har Microchip Technology lagt til 20 produkter til sin WiFi-portefølje. Microchip kan med dette tilby høyytelses WiFi-mikrokontrollere (MCU-er), nettverks- og linkkontrollere og plug-and-play-moduler designet for å forenkle utviklingsarbeidet, heter det.

Utvalget spenner fra moduler som er regulatorisk sertifisert i flere land som ikke krever radiofrekvensekspertise (RF) og lite programmering til robuste Systems-on-Chip (SoCs) med industrielle funksjoner.

Microchips Wi-Fi-portefølje inkluderer:

  • WiFi MCUer: Alt-i-ett-løsning designet for å kombinere funksjonaliteten til en MCU med pålitelig trådløs tilkobling
  • Link-kontrollere: Et SDIO-grensesnitt muliggjør tillegg av Wi-Fi til Linux MPU-er
  • Nettverkskontrollere: Et SPI-grensesnitt gjør det mulig å legge til trådløs tilkobling til en MCU
  • Plug-and-Play-moduler: Forenkle trådløs-til-sky-tilkobling ved å sende enkle tekstkommandoer fra en MCU over et UART-grensesnitt

De nyeste PIC32MZ-W1 Wi-Fi MCUene bygger på Microchips 32-bits MCU-linje og har avansert analogt periferiutstyr – inkludert CAN, Ethernet, kapasitiv berøring og ADC. I tillegg har de nye enhetene noen av de høyeste GPIO-funksjonene på markedet.

Også inkludert i utvalget er neste generasjons WINCS02 nettverkskontrollere og WILCS02 linkkontrollere. Oppdateringer til de populære WINC- og WILC-løsningene inkluderer forbedret radioytelse og forbedrede sikkerhetsfunksjoner. De nye trådløse modulene er pinne-til-pinne-kompatible med tidligere generasjoner for å lette migreringen fra eldre enheter.

For å forenkle WiFi til skytilkobling, har Microchip også utvidet sin plug-and-play produktlinje med nye RNWF02-moduler. Disse modulene kobler MCUer til en skyplattform ved hjelp av enkle ASCII-kommandoer sendt over et UART-grensesnitt.

Sikre tilkoblinger, som er kritiske for WiFi-applikasjoner som sender eller mottar data fra skyen, kan være utfordrende å implementere avhengig av utviklerens ferdighetsnivå. For å lette denne prosessen har Microchip integrert sin Trust Platform i mange av sine WiFi-produkter. Trust&GO-modulvarianter er klargjort for sikker autentisering med populære skytjenester, inkludert AWS og Azure.

WiFi-porteføljen støttes av en omfattende pakke med utviklingsverktøy, applikasjonsdemoer, evalueringskort og tjenester. Tilleggstjenester inkluderer gratis designsjekker.

Powered by Labrador CMS