Robotikk:

En UR20 palleteringsapplikasjon med økt nyttelast ble vist frem for første gang på China International Industry Fair i Shanghai denne uken.

Øker nyttelastkapasiteten med programvare

Universal Robots øker nå kapasiteten på sin nye generasjon coboter, UR20 og UR30, slik at de kan løfte mer med en gratis programvareoppdatering.

Publisert

Oppdateringene øker den totale nyttelasten, inkludert endeeffektor, til henholdsvis 25 og 35 kg ved bruk av cobot i toppløftposisjon. Dette er spesielt nyttig for palleteringsapplikasjoner og -løsninger.

– Hos Universal Robots tester og utvikler vi kontinuerlig produktene våre, og når vi låser opp nye funksjoner, ønsker vi å gi partnere og kunder umiddelbar tilgang, sier Tero Tolonen, Chief Product Officer i en pressemelding.

Den ekstra styrken krever ingen nye kjøp, og produksjonsoppdateringer kan skje på få minutter. Den økte nyttelasten kan låses opp ved ganske enkelt å oppdatere URs PolyScope-programvare til versjon 5.19 eller nyere. UR20 og UR30 som leveres etter oppdateringen vil inkludere programvaren som trengs for å støtte høyere nyttelast.

Powered by Labrador CMS