Minnebrikker:

1 Gb NAND Flash for kroppsnære ting

Winbond har lansert sin nyeste 1Gb QspiNAND Flash for kroppsnære applikasjoner og laveffekt IoT-enheter.

Publisert Sist oppdatert

Halvlederprodusenten Winbond Electronics Corporation har avduket W25N01KW, en 1Gb 1,8V QspiNAND-flash. Denne nye NAND-løsningen er designet for å møte de økende kravene til bærbare og batteridrevne IoT-enheter med lav standby-strøm, liten formfactor og kontinuerlig lesing for rask oppstart og øyeblikkelig støtte.

Ifølge produsenten skiller dette flashminnet seg ut for sine høyhastighets leseegenskaper, og skal oppnå hastigheter på opptil 52MB/sek i både kontinuerlig lesing og sekvensiell lesing. Den raske oppstarten og øyeblikkelig-på-støtten øker energieffektiviteten og forlenger enhetens driftslevetid, heter det.

Den tilbyr også en avansert dyp avslått-modus som reduserer strømforbruket til så kun 1µA. W25N01KW kommer i en liten formfaktor og er tilgjengelig i kompakte WSON8 (8 mm x 6 mm) og WSON8 (6 mm x 5 mm) pakker. Disse funksjonene skal sikre ultrarask kode/datatilgang, lengre batterilevetid og kompakt design, og bidra til en optimalisert brukeropplevelse på tvers av ulike applikasjoner.

Ifølge winbond er dette et egnet valg for energieffektive enheter som krever høy ytelse i et kompakt design. I tillegg til kroppsnære og lavstrøms IoT-applikasjoner, er den også godt egnet for bruk i smartkameraer som IP-kameraer, overvåkingssystemer, batteridrevne Wi-Fi-kameraer og smarte ringeklokker.

www.winbond.com

Powered by Labrador CMS