FPGA-forum 2025:

Nye, spennende presentasjoner venter deltagerne på FPGA-forum 2025.

FPGAAIPQCCRABBQ, eller hvordan dekode (overleve?) Cyberstormen

Arrangementskomitéen bak FPGA-forum har hanket inn et svært relevant åpningsforedrag til neste års evenement. Cybersikkerhet er og blir en STOR utfordring.

Publisert Sist oppdatert

– Sikkerhet blir viktigere og viktigere, og vi ønsket derfor en Opening Keynote på dette for FPGA-forum 2025, sier Espen Tallaksen på vegne av arrangementskomitéen for neste års FPGA-forum, som går av stabelen i Trondheim i februar.

– Vi fikk meget positiv respons fra Altera, så dette bør være midt i blinken, understreker han.

 Foredraget vil bli presentert av Anthony Cartolano, som er Alteras FPGA sikkerhetsekspert. Her er en liten smakebit:

«FPGAAIPQCCRABBQ, or How to Decode (Survive?) The Cyber Storm»

Cybersikkerhet har fanget overskrifter med en alarmerende økning i frekvens. Mellom AI, kvantedatamaskiner, programvareplattformer og forespørsler fra myndighetene har det vært vanskelig å unngå daglige forstyrrelser, langt mindre å fullføre en rimelig produktutviklingssyklus. I denne foredraget skal vi undersøke hvordan nyere trender, inkludert kunstig intelligens, post-kvantekryptografi og mer, stiller utrolige krav til produktdesignere.

Vi viser hvordan og hvorfor FPGAer er unikt egnet for å hjelpe designere både å overleve den nåværende stormen av raskt skiftende krav og forberede seg på å svare på utfordringer gjennom hele livssyklusen. Til slutt vil vi diskutere hvordan FPGAer allerede er forberedt for å oppfylle kravene i Cyber Resilience Act.

 

 

Powered by Labrador CMS