Test & måling:

Mikrobølgemonitor ser “alt”

Anritsu avduker en ny mikrobølgespektrum-monitormodul, MS27200A.

Publisert
MS27200A er en selvstendig mikrobølgespektrum monitormodul som går hele veien fra 9 kHz opp til 54 GHz, med prosessering ombord.

T&M-firmaet Anritsu Company har nylig vist frem sin siste innovasjon, som skal gjøre det mulig for brukere å integrere selskapets anerkjente spektrumanalyseteknologi i enhver plattform eller system.

MS27200A er en selvstendig mikrobølgespektrum monitormodul som går hele veien fra 9 kHz opp til 54 GHz, med prosessering ombord.

Modulen har 110 MHz Real-Time Spectrum Analysis (RTSA) båndbredde med en DANL på -164 dBm (med forforsterker), noe som betyr at modulen er i stand til å motta de mest svake og intermitterende signalene. MS27200A kan ifølge selskapet brukes i systemer for militær, romfart, satellitt og systemintegratorer for ulike markeder. Mikrobølgemodulen er designet for å integreres i et system fra grunnen av.

MS27200A er som nevnt en selvstendig enhet, designet for å være en del av et større system. Modulen kan utføre VSA-type målinger, for eksempel 5G og LTE målinger. Det er et egnet verktøy for å legge til spektrumbevissthet til enhver plattform som leter etter interferens eller dekningskartlegging.

Med RTSA-funksjoner kan brukere overvåke RF-miljøet uten å gå glipp av noen intermitterende signaler. I tillegg har modulen muligheten til å fange opp og streame IQ-signalkomponenter av ukjente signaler for fremtidig analyse. MS27200A kan streame og fange opp IQ i full 32-bit og med 110 MHz båndbredde. Dette betyr at modulen kan fange opp i stor detalj en stor båndbredde av signaler av interesse på én gang uten å måtte kombinere eller sy IQ-data.

Powered by Labrador CMS