Fornybar energi:

Biltema med vellykket satsing på solenergi, her representert ved Biltema Gjøvik. – Det viser at alle kan ta del i overgangen til grønn energi, sier eiendomssjef Stefan Axemark (innfelt).

Synlige resultater med solenergi

Biltema satser på fornybar energi: – Solenergi gir resultater.

Publisert

Biltema Norge har intensivert sin satsing på fornybar energi, og resultatene er allerede synlige.

Med solcelleanlegg installert på ti av sine varehus, viser det seg at over 91 % av strømenergien som brukes, nå kommer direkte fra solen (2024). Dette mener selskapet er et skritt mot en mer bærekraftig fremtid og et eksempel på hvordan, bedrifter, så vel som enkeltpersoner, kan bidra til energisparing og miljøvennlighet.

– Vi er stolte av å se at våre investeringer i solenergi gir så gode resultater, sier Stefan Axemark, Eiendomssjef, Biltema Real Estate Norway AS.

– Dette viser at med de riktige verktøyene og ressursene kan alle ta del i overgangen til grønn energi. Vår visjon er å gjøre bærekraftige løsninger tilgjengelige for alle, og dette er bare begynnelsen, fortsetter han.

Biltema oppfordrer nå alle sine kunder til å vurdere hvordan de også kan ta i bruk fornybare energikilder. Enten det er gjennom solcelleanlegg, energieffektive produkter, reparere og gjenbruke produkter man allerede har - eller ved å delta i lokale miljøprosjekter, er det mange muligheter for å bidra til en grønnere fremtid.

– Sammen kan vi skape et mer bærekraftig samfunn for kommende generasjoner, avslutter Axemark.

Powered by Labrador CMS