Komponenter:

Norio Nakajima, president i Murata Manufacturing Co., Ltd. investerer i europeisk elektronikkproduksjon, støttet av bl.a. EUs Chips Act.

Produserer silisiumkondensatorer i Frankrike

Murata åpner sin nyeste produksjonslinje for silisiumkondensatorer i Frankrike.

Publisert

Murata Manufacturing Ltd har utvidet sitt tilbud innen passive integrerte løsninger ved å åpne en ny produksjonslinje på deres fabrikk i Caen, Frankrike.

Utvidelsen ble varslet i 2023, da Murata meldte at de ville etablere en ny 200 mm masseproduksjonslinje som skal styrke deres produksjonsevne for silisiumkondensatorer.

Caen-anlegget, som er drevet av Murata siden oppkjøpet av oppstarten IPDiA i 2016, beskrives som et fyrtårn for innovasjon, og er hjemsted for over 250 ansatte som jobber i renrommet, produksjonslinjen og andre viktige forretningsfunksjoner.

– Komponentene som er laget på anlegget vårt i Caen, utnytter svært avanserte teknologier til en rekke formål. Fra de allestedsnærværende smarttelefonene som inneholder hundrevis av kondensatorer til kjøretøyer som inneholder tusenvis, er produktene våre grunnleggende for moderne teknologi. Med lanseringen av denne nye linjen, fortsetter vi å investere i å øke produksjonsanleggene våre og vår lokale arbeidsstyrke, uttaler Norio Nakajima, president i Murata Manufacturing Co., Ltd.

– Dette representerer et betydelig skritt fremover i vår vekst i sektoren, og demonstrerer vår vilje til å reinvestere i den europeiske elektronikkindustrien, godt støttet av Europa gjennom Chips Act og IPCEI-initiativer, avslutter han.

Powered by Labrador CMS