Utdanning:

YASA vil ha flere ingeniører og inngår samarbeid med Formula Student 2025.

Samarbeider med Formula Student 2025 for å finne bilingeniører

Vi har etter hvert blitt godt kjent med Formula Student gjennom NTNUs Revolve-aktivitet som også har hevdet seg svært godt. Nå har YASA, det heleide datterselskapet til Mercedes-Benz, inngått samarbeid med Formula Student 2025 som en del av en ambisjon om å inspirere neste generasjon bilingeniører.

Publisert Sist oppdatert

Formula Student ble lansert i 1998, og er Europas mest etablerte ingeniørkonkurranse for utdanning, etter å ha inspirert tusenvis av studenter til å ta en karriere innen ingeniørfag. Med mer enn 100 universitetsteam som deltar hvert år, gir Formula Student-konkurransen reell erfaring som kombinerer praktiske ingeniørferdigheter med bredere forretningskompetanse, som logistikkplanlegging, budsjettering og prosjektledelse.

 – Formula Student har en spesiell plass i hjertet mitt – det er en konkurranse som har formet karrierene til så mange ingeniører, inkludert meg selv, i bil- og motorsportindustrien. Hos YASA er glade for å være involvert i neste års arrangement, og vi gleder oss til å møte de talentfulle unge ingeniørene som kan være fremtiden til YASA, og bli med på våre eksepsjonelle ingeniørplasseringsprogrammer i 2025, sier Simon Odling, YASAs sjef for ny teknologi, i en pressemelding.

For å markere dette nye partnerskapet, har YASA lansert en kampanje for å rekruttere studenter til å delta i de svært ettertraktede ingeniørutdanningene på sine steder i Yarnton nær Oxford og Bicester.

YASA ble grunnlagt i 2009, og designer og produserer høyytelses elektriske motorer og kraftelektronikk for bilindustrien i premiumklassen. Typiske kunder inkluderer Ferrari og McLaren. Deres aksial fluks elektriske drivlinjeteknologi gir høyest kraft- og dreiemomenttetthetene i sin klasse, samtidig som de er svært kompakte, heter det.

Selskapet ser etter opptil 10 universitetsstudenter som har en klar lidenskap for ingeniørfag og innovativ teknologi for å ta del i utplasseringsprogrammene. Fra og med juli 2025 tilbys tre- og 12-måneders plassering der studentene får praktisk erfaring innen YASAs design-, utviklings- og produksjonsmiljø.

Plasseringene er tilgjengelige på tvers av selskapets ingeniørfunksjoner, inkludert utvikling, design, testing, produksjon og innovasjon. Studentene vil få muligheten til å jobbe med nåværende og fremtidige elektromotor- og e-fremdriftsprosjekter samt arbeide med aktuelle tekniske og tekniske utfordringer.

For mer informasjon om YASAs utplasseringsprogrammer, besøk: www.yasa.com/careers

Powered by Labrador CMS