Elbilladere:

Referansedesign for elbilladere

Microchip lanserer nye referansedesign for elbilladere, tilpasset ulike regionale krav og effekter.

Publisert

Microchip Technology (Nasdaq: MCHP) kunngjør tre fleksible og skalerbare referansedesign for elbilladere inkludert en énfase AC for hjemmebruk, en kommersiell trefase med Open Charge Point Protocol (OCPP) og systembrikke (SoC) og en kommersiell trefaset med OCPP og skjerm.

De fleste av de aktive komponentene for EV-laderreferansedesignene er tilgjengelige fra Microchip, inkludert mikrokontrolleren (MCU), analog front-end, minne, tilkobling og strømkonvertering. Dette skal effektivisere integrasjonsprosessen betraktelig, og gjøre det mulig for produsenter å fremskynde tiden til markedet for nye ladeløsninger, skriver selskapet i en pressemelding.

Det enfasede hjemmeladerdesignet tilbyr en kostnadseffektiv og praktisk løsning for hjemmelading, der en enfaset forsyning brukes. Den innebygde energimåleren med høy ytelse med automatisk kalibrering forenkler produksjonsprosessen. Designet har integrerte sikkerhetsfunksjoner, inkludert PEN-feildeteksjon (Protective Earth Neutral) og Residual Current Device (RCD)-deteksjon.

Referansedesignet for en trefaset kommersiell løsning med OCPP og Wi-Fi SoC er beregnet på avanserte bolig- og kommersielle ladestasjoner. Den har OCPP 1.6 stackintegrasjon for kommunikasjon med ladenettverk og Wi-Fi SoC for ekstern administrasjon.

Det kommersielle trefasedesignet med OCPP og display henvender seg til kommersielle og offentlige ladestasjoner med fokus på robust drift, inkludert en fullført arkitekturgjennomgang i henhold til UL 2231. Det er designet for å støtte opptil 22 kW med toveis ladefunksjoner og en modulær arkitektur. Designet har også et robust grafisk brukergrensesnitt (GUI) med en tynnfilmtransistor- (TFT) skjerm og berøringsinngang designet for å tåle tøffe miljøer.

Powered by Labrador CMS