Industriell IoT:

Farnell kjører kampanje for enkeltpar Ethernet

Farnell har satt sammen en gruppe av industriledende leverandører for å støtte en kampanje som skal fremheve de mange fordelene med Single Pair Ethernet (SPE)-løsninger.

Publisert

Kampanjen, adoptert av Amphenol, ADI, Harting, Microchip, Molex, Phoenix, Weidmuller og Würth Electronik, er laget for å inspirere IIoT-utviklere og industrielle designere til å bytte til SPE-produkter og protokoller.

– Vi er overbevist om at fremtiden for industriell nettverkstilkobling ligger i Single Pair Ethernet. IoT-utviklere vet hvordan det er å balansere plassbegrensninger med økende databehov, der SPE representerer en kompakt, effektiv teknologi som leverer full Ethernet-ytelse med en enkelt tvunnet-parkabel, sier Ben Morgan, produktsegmentleder for SPE Connectors hos Farnell i en pressemelding.

SPE gjør dette ved å forenkle IIoT og industriell automasjonsdesignprosess ved å tilby en enkelt høyhastighetstilkobling som er perfekt for kant-enheter, spesielt der det er trangt om plassen. SPE har vist seg å være elegante og pålitelige løsninger som sikrer at enhetene alltid er tilkoblet, og alltid yter sitt beste, heter det.

Powered by Labrador CMS