Elbilladere:

Ruller ut ressurssenter for elbillading

Arrow Electronics har utviklet og lansert egen ressurs rettet mot de siste trendene innen elbil-lading.

Publisert

Arrow utvider sitt omfattende innholdsbibliotek, med tanke på å hjelpe ingeniører som utvikler neste generasjon ladere for elektriske kjøretøy og det tilsvarende programvareøkosystemet som støtter dem.

Den nye ressurs-huben skal tilby design og teknisk støtte på tvers av de tre kategoriene for elektriske kjøretøyladere: innebygd lader, AC-ladere og DC-ladere (hurtigladere).

Blant ressursene som nå er tilgjengelige, har Arrow introdusert en gratis e-bok som fordyper seg i den siste utviklingen innen elbillading, som kostnader, adaptere og de økonomiske fordelene med elektriske kjøretøy. Det er også tilgjengelige webinarer på forespørsel, inkludert "Trender og teknologier for neste generasjons elbilladere", presentert av Arrows leverandøransvarlig Steven Shackell (Semiconductors) i samarbeid med Arrow-selskapet eInfochips.

Arrow vil også være vertskap for et webinar 10. september i samarbeid med Molex, med tittelen "Future-Proofing EV Charging: The Critical Need for Connectors." Dette webinaret vil være tilgjengelig for å se live eller på forespørsel ved å registrere deg her.

Andre og kommende elbilrelaterte saker fra Arrow finner du her.

 

Powered by Labrador CMS