Datainnsamling:

Pålitelig strømmåling i datainnsamlingssystemer

Strømtransdusere med spenningsutgang: Enkelt å integrere i ethvert system, ingen behov for å matche eller beregne noen spesifikasjoner.

Publisert

Danisense kommer med en serie strømtransdusere med spenningsutgang, designet for å strømlinjeforme arbeidsflyten for ingeniører som bruker datainnsamlingssystemer (DAQ). Disse enhetene integrerer belastningsmotstanden direkte i strømtransduseren, og reduserer dermed risikoen for feilberegninger. Med ett enkelt dataark kan brukere umiddelbart starte nøyaktige og pålitelige strømmålinger i deres spesifikke applikasjoner, opplyser selskapet.

For datainnsamling anvendes vanligvis en rekke instrumenter, som strekker seg utover tradisjonelle oscilloskoper. Disse instrumentene mangler ofte en direkte strømsensor. Følgelig, når brukere trenger en presisjonsstrømsensor, må de også bruke en belastningsmotstand for å ivareta tilkoblingen. Dette utgjør imidlertid ofte en betydelig utfordring: Brukere må justere spesifikasjonene til gjeldende sensor med spesifikasjonene til belastningsmotstanden. Kompleksiteten til disse spesifikasjonene gir betydelig rom for feil.

Strømtransduserne fra Danisense i DS-, DM- og DL-serien med spenningsutgang skal tilby brukere pålitelige og nøyaktige muligheter for nøyaktige målinger av AC- og DC-strømmer fra 55A opp til 3000A.

Produktene er egnet for et bredt spekter av bruksområder, spesielt i tøffe miljøer og høye temperaturer som e-mobilitet, solenergi og vindenergisektorer. Høytemperaturområdet til Danisenses strømtransdusere er spesielt fordelaktig i disse feltene.

De tilbyr en 1V eller 10V BNC spenningsutgangstilkobling, en stor aperture (opptil 68 mm) og svært lave linearitetsfeil. Alle produktene er plassert i hele aluminiumshylster for EMI-skjerming og inneholder Danisenses Fluxgate-teknologi. Denne lukket-sløyfe-kompenserte teknologien med fast eksitasjonsfrekvens og andre harmoniske nullfluxdeteksjon sikrer klassens beste nøyaktighet og stabilitet, heter det.

For sensorbehov ved høye strømmer, opptil 11kA, er DR-seriens produkter med spenningsutgang spesielt godt egnet. Transduserkjernen er optimalisert for høy immunitet mot eksterne magnetiske felt. Ytterligere funksjoner inkluderer en stor aperture på opptil 150 mm, svært lave linearitetsfeil, en 3-pinners XLR-minikontakt for spenningsutgang og en avansert sensorbeskyttelseskrets (ASPC).

Powered by Labrador CMS