Kraftelektronikk:

Ny generasjon UPS: Lover sikker drift av IT-miljøer

Eaton lanserer sin nye UPS 5P Gen 2, spesielt egnet for kant- og IT-miljøer. Produsenten hevder at UPSen er det råeste på markedet i sin klasse når det gjelder ytelse, sikkerhet og kontroll.

Publisert

Energistyringsselskapet Eaton har lansert Eaton 5P Gen 2 UPS. Løsningen skal ifølge selskapet være en kompakt og mer effektiv nødstrømløsning for kant- og IT-miljøer. UPSen muliggjør flåtestyring, fjernkonfigurasjon og oppgradering av fastvaren, med svært god ytelse, sikkerhet og kontroll.

Høyere effektkapasitet

5P Gen 2 leverer opptil 1350 W i effektkapasitet.

– Dette er 22 prosent høyere enn sin forgjenger og 33 prosent mer enn sammenlignbare modeller på markedet. Det gjør UPSen ideell for å beskytte en lang rekke applikasjoner. Den skal ifølge Eaton sikre både stabil ytelse og energibesparelser, mens avansert strømstyring prioriterer kritisk utstyr og optimaliserer batteriets driftstid, sier Sami Hartikainen, som er nordisk produktansvarlig i Eaton.

UPS-modellen har opptil 50 prosent lengre batterilevetid med Eaton Advanced Battery Management teknologi (ABM+). Maskinlæring sørger for at den selv gir nøyaktige detaljer om levetiden og varsler med god margin når det er på tide å skifte ut batteriene. UPSen leveres med utskiftbare batterier som kan byttes ut mens enheten fortsatt er i drift, såkalte hot-swap-batterier.

Møter cybersikkerhetskrav

– Løsningen har intelligent strømstyring og programvare for overvåkning og optimalisering av IT-ytelse i flere systemer. Det muliggjør fjernovervåkning og administrasjon av IT-infrastruktur, inkludert sikker enhetskonfigurasjon og fastvare-oppdateringer, sier Hartikainen.

Kombinert med det cybersikre Gigabit-nettverkskortet (inkludert i Netpack-versjonene) oppfylles strenge standarder for datasikkerhet. I tillegg kan Eatons Brightlayer-programvarepakke enkelt kobles sammen med systemer som kjører virtuelle maskiner.

Powered by Labrador CMS