Lanserer LoRa utviklingsløsning for industrielle IoT-applikasjoner - Elektronikknett
miniPOC_Kit

Lanserer LoRa utviklingsløsning for industrielle IoT-applikasjoner

Avnet Silica har lansert en laveffekts multisensorløsning med LoRaWAN og skytilkobling. Utviklingssettet kan brukes i bygnings- eller fabrikkautomatisering, sporing og detaljhandel, eller smarte byer

Avnet Silica MiniPOC Kit, kommer som et «Proof-of-Concept»-sett for kant-til-sky IoT. I kjernen har det Renesas' Synergy-mikrokontrollere, i tillegg til sensorer og strømstyringskomponenter fra samme leverandør.

Bruk av LoRaWAN (Long Range Wide Area Network) vokser raskt og adresserer markeder som utnytter eksisterende og nye LoRa-nettverk for distribusjon i smarte fabrikker og byggautomatisering, sammen med bruk i en rekke smarte helsetjenester, transport, logistikk og forsyningskjedesporing, landbruk og detaljhandel. Settet bruker LoRaWAN-protokollen, som støtter enheter med lav effekt med en batteritid på flere år.

Settet er ideelt for å utvikle skybasert tilstandsovervåking, prediktivt vedlikehold og administrasjon av utstyr. Det inneholder også alle nødvendige elementer for å ta IoT-løsninger fra kanten til skyen. Av innholdet finnes en LoRaWAN-gateway, overvåking av flere sensorer gjennom ni forskjellige sensorteknologier, pluss alt som kreves for skytilkobling via IoTConnect-plattformen, inkludert LoRaWAN-nettverksserver, utstyrsadministrasjon, visualisering og kontroll og dataanalyse.

Settet leveres med en full programvarestakk og CE-sertifisert maskinvare, inkludert sensorer for fuktighet, temperatur, omgivende lys, luftkvalitet og -trykk, pluss ekstra mikrofon, digitalt akselerometer, digitalt gyroskop og induktiv nærhetssensor for posisjonsinformasjon, slik at «proof of concept» kan starte rett ut av esken.

På kortet finnes en rekke nøkkelkomponenter fra Renesas, for eksempel: Synergy S3A6-mikrokontroller, som driver LoRaWAN-modulen, og Synergy S124-applikasjons-MCU; sensorer inkludert HS3004 fuktighet og temperatur, ISL29035 omgivelseslys, ZMOD4410 luftkvalitet og ZMID5202AE1R induktive nærhetssensorer; pluss ISL88014 spenningsovervåker og ISL9122A buck/boost regulator for strømstyring.

MiniPOC-settet leveres nå fra Avnet Silica i alle EMEA-markeder.

Kommentarer