Gir bort verktøy for grafisk brukergrensesnitt - Elektronikknett
Ensemble Graphics Toolkit

Gir bort verktøy for grafisk brukergrensesnitt

Microchip lanserer kostnadsfri, lisens- og royaltyfri «Ensemble Graphics Toolkit» for Linux.

Ensemble Graphics Toolkit er et kostnadsfritt og åpent C++ GUI sett for selskapets SAMA5 og SAM9 serier med Arm Cortex-A5 og ARM926EJ-S prosessorbaserte MPUer, inkludert SIP (system-in-package) og SoM (system-on-module) produkter. Verktøyet er optimalisert for Microchips 32-bit MPUer som kjører Linux operativsystem. Dessuten er det begrenset til skjermoppløsninger opp til XGA (1024 × 768 piksler).

Selskapet legger til at verktøyet er tilgjengelig uten lisensiering eller royaltyavgift for alle utviklere av grafiske grensesnitt. Ensemble Graphics Toolkit er et supplement til Microchips bare-metal/RTOS-fokuserte MPLAB Harmony Graphics Suite rammeverk for innvevd programvare, som også tilbyr en kostnadsfri, royaltyfri grafisk brukeropplevelse.

Verktøysettet er fullt integrert med Linux4SAM, Microchips «Long Term Support» (LTS) Linux-tilbud. Foruten å støtte Microchips MPU familier inneholder Linux4SAM driverstøtte for et bredt spekter av komponenter, inkludert maXTouch familien med berøringsskjermkontrollere, minnekomponenter, energistyring og analoge komponenter samt ledningsbundne og trådløse nettverkskomponenter og moduler. Linux4SAM blir opdatert regelmessig og støtter alle Microchip MPUer gjennom hele produktlevetiden, ifølge en pressemelding

Kommentarer