Lanserer bruksklart robotslipeverktøy - Elektronikknett
OnRobot Sander_075

Lanserer bruksklart robotslipeverktøy

OnRobot Sander er en helelektrisk eksentersliper til automatiserte oppgaver innen overflatebehandling, som sliping og polering.

Nyheten er et komplett og bruksklart slipeverktøy som er enkelt å bruke sammen med alle større samarbeidende roboter og lette industriroboter.

Den komplette Sander-pakken er et plug-and-play slipeverktøy, med en rekke standard slipe- og poleringsputer, programvare for programmering, valgfri kraft-/momentsensor og en bytteenhet for kornstørrelse som gjør det mulig å veksle automatisk mellom forskjellige kornstørrelser uten at operatøren behøver gjøre noe.

Det skal være enkelt å programmere enkle overflatebehandlingsoppgavermed den innebygde programvaren. Den har i tillegg en «Lagre posisjon»-knapp på verktøyet som gjør at brukerne kan sette veipunkter manuelt uten å bruke håndkontrolleren på roboten. Sander-programvaren leveres med forskjellige alternativer for planlegging av bane – håndledning, form og punkter – og lar brukerne justere rotasjonshastigheten for å optimalisere syklustid og konsekvens.

Robotverktøyet støtter flate, buede og ujevne delegeometrier og leveres med utskiftbare standardputer som kan brukes på et bredt spekter av materialer. Ved å legge til en kraft-/momentsensor kan slipemaskinen tilpasse seg overflatevariasjoner eller feiljustering av deler, samtidig som den forbedrer konsekvensen og kvaliteten og reduserer skrapraten. Alle de avanserte funksjonene til OnRobot Sander støttes på de samarbeidende robotene fra Universal Robots, men verktøyet er enkelt å integrere med alle kjente robotmerker.

Vekten er 1,2 kg og driften er basert på en børsteløs elektrisk motor som takler opptil 10 000 RPM.

Kommentarer