Kontrollere plantevekst med LED - Elektronikknett
Lighting_Development_Kit_Box

Kontrollere plantevekst med LED

Det nye utviklingssettet for belysning fra Würth Elektronik med LED-lys for gartnerier skal gjøre det enklere og raskere å utvikle belysning i for eksempel gartnerier.

Målet med LED-løsninger for hagebruk og gartnerier er å optimalisere forskjellige egenskaper som lysspekteret, vekstintervaller for lysintensitet for forskjellige planter og andre parametere.

«Lighting Development Kit» skal ha en enkel løsning for å blande RGBW-farger for forskjellige lysstrategier og for å kontrollere plantevekst med det medfølgende hagebrukspanelet (inkluderer lysdioder med bølgelengde 450 nm, 660 nm, 730 nm og RGBW LED). Magl³C flerfarget LED-driver gir panelet strøm. Med fire «Magl³C LED Step Down High Current Modules» i midten, er det mulig å kontrollere intensiteten til de fire LED-strengene individuelt. Dette gjør det mulig å generere lys med forskjellige bølgelengdeforhold og undersøke deres effekt på forskjellige planter i deres vekstfaser.

Kontrollen gjøres med iOS-appen «WEilluminate» via Bluetooth LE. En versjon for Android vil være tilgjengelig snart.

Settet passer for individuelle utviklere, nystartede selskaper, landbruksforskning og belysningsprodusenter. Kortet inneholder et EMI-filter for å oppfylle grensene for belysningsstandarden som er spesifisert i EN55015 og bransjestandarden CISPR32, selv når du demper LED-strengene. Kretsen er derfor også en prototype for større applikasjoner.

Mer informasjon: Lighting Development Kit.

Kommentarer