Arrangerer verdens største virtuelle robotmesse - Elektronikknett
UR_Trelleborg

Arrangerer verdens største virtuelle robotmesse

Universal Robots arrangerer WeAreCOBOTS neste uke, et arrangement som hevdes å være verdens største virtuelle utstilling om samarbeidsroboter.

I disse tider har danske Universal Robots (UR) tenkt nye veier: Fra tirsdag 16. juni til torsdag 18. juni vil den danske kobotpioneren være vert for WeAreCOBOTS – verdens største virtuelle messe for samarbeidsroboter. Besøkende fra alle bransjer blir invitert til å delta på messen gratis, utforske de virtuelle tribunene og lære mer om samarbeidsautomatisering, samtidig som de får høre foredrag fra ledende koboteksperter.

Etter å ha hatt et lignende online-messe i Tyskland i april, arrangeres WeAreCOBOTS for hele Europa. Det er satt opp med mer enn 30 virtuelle utstillingsbokser og 50 direktesendte forelesninger, slika at besøkende får ny innsikt i fremtidens automatisering uten behov for fysisk tilstedeværelse.

WeAreCOBOTS har en bred agenda, som trender og analyser fra ledende eksperter, de mange mulighetene med UR+ økosystemet, og hvordan du kan få mest mulig ut av koboten fra Universal Robots Academy.

UR_stands Omtrent slik vil det se ut for de som besøker den virtuelle messen.

Messen vil også inneholde live demonstrasjoner av innovative automatiseringsapplikasjoner som pakking og palletering, sliping og polering, maskinering og skruing. Alle forelesningene vil være tilgjengelige på engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.

I de 30 virtuelle stander kan besøkende delta i en-til-en-samtaler med UR-eksperter så vel som forskjellige UR+-partnere. I tillegg kan de også delta i live-demonstrasjoner av UR-kobots og applikasjoner.

Påmelding til «We Are Cobots» arrangementet her, og det er som sagt gratis: www.ubivent.com/register/universal-robots-en

Kommentarer