Bedrift:

Nicolai Kaas Iversen tar over nøkkelen til bedriften fra sin far, Sverre Iversen.

Vaktskifte i Gylling Teknikk

Gylling Teknikk AS takker av Sverre Iversen etter å ha ledet bedriften med stødig hånd gjennom 4 tiår.

Publisert
Nicolai Kaas Iversen er ny CEO i Gylling Teknikk.

I 1983 var Sverre Iversen med på å starte det som i dag heter Gylling Teknikk AS. Tre ansatte og ett selskap har nå blitt til åtte selskaper med over 90 ansatte i Norge, Sverige og Finland.

Det har vært litt av en reise! Sverre trapper nå ned og 30. juni hadde han sin siste dag som daglig leder. Han gir stafettpinnen videre til Nicolai Kaas Iversen og holder seg i bakgrunnen i en overgangsperiode.

Gylling konsernet er en svensk familiebedrift som er opptatt av kontinuitet, skriver selskapet i en pressemelding. Da Sverres sko skulle fylles, ønsket de å få inn noen de allerede kjente, med gode skussmål.

Sverres sønn, Nicolai Kaas Iversen, hadde på det tidspunktet jobbet som prosjektleder i batteriavdelingen i åtte år. Han hadde vært med far på jobb siden han var liten, og jobbet med forefallende arbeid blant annet på lageret fra han var 15 år gammel.

Styreleder tok kontakt direkte med Nicolai, og som de sier: resten er historie.

– Vi er svært fornøyde med å få Nicolai inn i denne rollen. Han hadde jobbet tett med alle i selskapet siden han startet. Han er kjent som en svært ryddig, pliktoppfyllende og dyktig prosjektleder. Han besitter de lederegenskapene som skal til, og vi er sikre på at han vil lede Gylling Teknikk AS til nye høyder, sier styreleder Magnus Hagerborn.

Powered by Labrador CMS