Bedrift:

OVERTAR: Vi har ikke alle navnene på personene på bildet dessverre, men helt til venstre finner vi CEO i Mekoprint, Anders Kold. i midten markedssjef Ulla Mikkelsen, Mikkelsen Electronics, og helt til høyre divisjonsdirektør Mekoprint Cables, Lars Laungaard Rasmussen.

Mekoprint overtar Mikkelsen Electronics

I Danmark overtar Mekoprint Mikkelsen Electronics som gikk konkurs for kort tid siden. Hensikten er å fortsette virksomheten.

Publisert

Mekoprint har kjøpt den samlede virksomheten til det nordsjællandske selskapet Mikkelsen Electronics, som gikk konkurs i sommerferien. Med overtakelsen vil kundeleveranser gjenopptas både fra Mikkelsen Electronics-fabrikkene i Danmark og Serbia, som blir en del av Mekoprint Cables-divisjonen, som allerede har produksjon i Polen og Ukraina.

Med fusjonen er det nå ansatt over 325 spesialister i Mekoprint Cables-divisjonen, hvor Mikkelsen Electronics særlig bidrar med kompetanse innen lav- og høytrykksstøping av både kabler og elektronikk, samt en rekke agenturer innen posisjonssensorer, ferritt og spesialkoblinger.

Da den danske delen av Mikkelsen Electronics i Farum ble slått konkurs tidligere i sommer, ble de ansatte i Danmark sendt hjem. Konkursen omfattet imidlertid kun den danske delen av selskapet, så fabrikken i Serbia kunne fortsette produksjonen – men uten å kunne foreta kundeleveranser. Dette har ført til at flere av deres kunder har fått problemer, og fokuset er derfor nå på å gjenoppta både innkjøp, produksjon og leveranser.

Med Mekoprints overtakelse og mange ferdige produkter på lager i Serbia kan kundene derfor se frem til å motta produktene sine så fort som mulig. I tillegg til å videreføre virksomheten for kabelmontering og støpte løsninger, vil Mekoprint også fortsette utviklingen av selskapets agenturer på blant annet posisjonssensorer, spoler og kontakter.

Powered by Labrador CMS