Kraftelektronikk:

XP med nytt hovedkvarter i San Jose

XP Power lanserer design- og innovasjonssenter i Silicon Valley – fokuserer på hurtigere og mer kundeorientert utvikling.

Publisert Sist oppdatert

XP Power har åpnet Silicon Valley Innovation Center (SVIC) som sitt nye hovedkvarter, med adresse 455 E. Trimble Road, San Jose, CA. Dette toppmoderne anlegget på 85 000 kvadratmeter skal danne grunnlag for hurtig og kundeorientert innovasjon, og integrerer forskning og teknologiutvikling, konstruksjonsarbeid, pilotproduksjon, lagerlogistikk og service/støtte under ett og samme tak, skriver selskapet i en pressemelding.

Innovasjonssenteret skal som nevnt legge til rette for raske utviklingssykluser, og en «riktig første gang» tilnærming, støttet av et tverrfaglig ingeniørteam med omfattende design- og industrierfaring på tvers av halvleder-, helse-, militær- og industrisektoren.

Anlegget inkluderer et pålitelighetslaboratorium med flere HALT-, HASS- og miljøkamre, noe som understreker forpliktelsen til pålitelighet. Et kammer for plasmaetsing fokuserer på systemvalidering for utstyr til halvlederproduksjon, og et tre meter ekkofritt EMC-kammer utfyller eksisterende teststasjoner for EMC-samsvar for å akselerere Time to market.

Et eget testutviklingsteam er på plass for å designe tilpasset testutstyr for spesialiserte bruksområder innen strømomforming, slik at produktene oppfyller de høyeste standardene for ytelse og kvalitet.

De nye lokalene skal fremme teamvekst med nye møterom og strategisk utformede arbeidsområder utstyrt med avansert teknologi, toppmoderne infrastruktur for kommunikasjon og forbedrede sikkerhetsfunksjoner, alt med moderne design.

Ifølge XP Power utvider de sin markedsandel i markedet for kraftomformingssystemer til legemiddel-, industri- og halvlederproduksjon.

Powered by Labrador CMS