Glamox:

Tommy Stranden (t.v) får et nytt medlem Glamox Marine, Offshore & Wind-divisjonen og ønsker Adrian Rawlinson, adm. direktør i MARL International velkommen til Glamox-familien.

Styrker marine- og forsvarssektoren

Glamox har inngått en avtale om å kjøpe det britiske selskapet MARL International.

MARL International, med base i Ulverston i Storbritannia, har over 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av elektroniske systemer, med spesielt fokus på LED-teknologi. Oppkjøpet av MARL International vil styrke Glamox-konsernet posisjon som en ledende leverandør av belysningsløsninger til forsvars- og marinesektoren.

Forsvars- og marinemarkedene er i vekst og innehar karakteristikker som sammenfaller med Glamox sine strategiske vekstmål. Spesielt den britiske marinen utmerker seg som en attraktiv partner på grunn av sin erfaring med eksport av avansert fartøydesign. Oppkjøpet av MARL gir Glamox mulighet til å utnytte markedspotensialet, og styrke sin konkurransekraft innen maritim industri.

MARL hadde en omsetning på 6 millioner GBP i regnskapsåret 2023/24, hvorav nesten 60 % kom fra marineprosjekter. Samtlige av selskapets 62 ansatte er lokalisert i Storbritannia. MARL spesialiserer seg på å utvikle og levere LED-belysningsløsninger med høy ytelse for høyteknologiske applikasjoner. Selskapet betjener både nasjonale og internasjonale kunder innen marine, forsvar, jernbane og annen spesialbelysning.

MARL International blir en del av Glamox Marine, Offshore & Wind-divisjonen, som ledes av Tommy Stranden.

Powered by Labrador CMS