Produktutvikling:

Styrker samarbeid: Henrik Møller (Prevas), Henrik Mathiassen (Design-People) og Søren W. Mathiasen (Prevas).

Prevas kjøper dansk designbyrå

Prevas har signert en avtale om å kjøpe 75 prosent av aksjene i Design-People, et dansk selskap innen industrielt og digitalt produktdesign.

Publisert Sist oppdatert

– Design-People er et perfekt supplement til vår eksisterende virksomhet, sier Henrik Møller, administrerende direktør i Prevas i Danmark. – Med deres kompetanse innen industrielt og digitalt produktdesign styrker vi tilbudet vårt innen produktutvikling ytterligere, og gjør oss til en enda sterkere partner for våre kunder, fremholder han. 

Design-Peoples oppdrag spenner fra forbruker- og industriprodukter til helsetjenester og medisinsk teknologi. Kundene er alt fra individuelle gründere til store internasjonale selskaper.

– Det føles godt å skaffe oss et selskap der vi sammen utnytter vår spisskompetanse, sier markedsdirektør Søren W. Mathiasen hos Prevas i Danmark. Det er selvsagt en stor fordel at vi allerede har samarbeidet om flere prosjekter opp gjennom årene og dermed kjenner hverandres styrker.

Design-People har en bred portefølje og har som idé at design ikke bare handler om å skape et fint produkt. Målet er å forenkle og forbedre produktopplevelsen ved å bruke en strategisk designtilnærming. Dette har gitt dem mer enn 30 internasjonale designpriser, inkludert Red Dot Best of the Best 2023-prisen.

– Vi har hatt et langt og tett samarbeid med Prevas, hvor struktur og orden alltid har vært av største betydning. Vi ser på vårt samarbeid med Prevas som noe unikt, sier Henrik Mathiassen, administrerende direktør og gründer av Design-People. – Dette partnerskapet gir Design-People et solid grunnlag å vokse på, hvor vi kan fokusere på bærekraft, design og produktutvikling. Det er en spennende reise vi skal ta sammen og nå etablerer vi oss bredt med kontorer i København, Århus og Ålborg, avslutter han.

 

 

 

Powered by Labrador CMS