Kapslinger og skap:

Fredrik Wåhlstrand, Rittals administrerende direktør Skandinavia, innvier Rittal Application Center i Ängelholm, Sverige.

Rittal Applicaton Center lanseres i Skandinavia

Det nye Rittal Application Center (RAC) i Ängelholm i Sverige ble åpnet den 28. august. Her er det meningen at eksisterende og nye kunder kan jobbe med sine prosjekter sammen med eksperter fra Rittal, bli kjent med nye teknologier og prøve dem ut.

Under mottoet «Join. Apply. Grow.», tilbyr systemleverandøren Rittal et verkstedmiljø hvor kundene kan teste nye arbeidsflyter innen produksjon av apparatskap og tavler for økt effektivitet.

– Rittal Application Center er stedet hvor selskaper innen produksjon av automasjonskap og tavler kan ta med seg sine egne prosjekter, og hvor vi i praksis samarbeider med dem for å utvikle individuelle løsninger, sier Håkan Persson, Prosjektleder RAC hos Rittal. – Vårt mål er å gi våre kunder en konkurransefordel og vise dem nye utviklingsmuligheter for fremtiden.

I senteret er det et verkstedmiljø der man kan prøve ut fordelene med programvareløsninger og automatiseringsteknologi på sine prosjekter og oppdage nye måter å øke effektiviteten i arbeidsflyten, heter det. Rittals eksperter innen automasjonskap og tavlekonstruksjon, innkjøp og logistikk samt automatisering og administrasjon gir support og rådgivning til bedrifter som produserer automasjonskap og tavler.

Powered by Labrador CMS