Industriell elektronikk:

Modulbaserte HMI-løsninger

Flytter grensene for panel-PCer: Advantechs modulbaserte HMI TPC-B-serie.

Publisert

Advantech har utvidet utvalget av modulbaserte HMI-produkter (grensesnitt mellom menneske og maskin) med de nye modellene TPC-B300 og TPC-B520, i tillegg til flere alternativer for skjermstørrelse.

Det modulbaserte designet betyr at kundene kan velge fra et utvalg CPU- og inn/ut-konfigurasjoner og koble dem sammen med skjermer i størrelser fra 12 til 24 tommer. Denne fleksibiliteten muliggjør over 30 unike HMI-kombinasjoner, slik at løsningene kan skreddersys til bedriftens behov.

Modulariteten skal muliggjøre rask produktutvikling, slik at Advantech kontinuerlig kan slippe nye HMI-er med de nyeste CPU-ene for bedre stabilitet og lengre levetid. Denne tilnærmingen legger også til rette for kortere leveringstider.

Robust

Panel-PCene er utviklet for å fungere utmerket i krevende industrimiljøer. TPC-B-serien har et vifteløst design som opererer i et bredt temperaturområde og benytter TPM 2.0 for økt sikkerhet. Disse enhetene er kompatible med ulike monteringsalternativer, blant annet panel, vegg, stativ og VESA-fester. De støtter både Windows 10/11 LTSC og Advantech Linux, slik at brukerne kan velge operativsystemet de foretrekker. Nye TPC-B520 gir høyere databehandlingsytelse, mens TPC-B300 gir en kompakt formfaktor med grunnleggende inn- og utganger og en energieffektiv design. Begge modeller egner seg til en rekke bruksområder i industrien, med pålitelige og stabile HMI-løsninger.

TPC-B520
TPC-B300

TPC-B520

  • 13. gen. Intel Core-prosessorer med DDR5-minnespor som støtter opptil 32 GB
  • en rekke inn- og utganger, blant annet 2 stk. USB 3.2, 2 stk. USB 2.0, 2 stk. 2500 Mbps, 2 stk. RS-232/422/485 samt 1 stk. DisplayPort og 1 stk. type-C-grensesnitt for ekstra skjerm
  • M.2-utvidelser for NVMe SSD samt 5G- og Wi-Fi-moduler som støtter ultrarask dataoverføring

TPC-B300 

  • robust, kompakt formfaktor (269 x 203 x 30 mm)
  • robuste Intel Atom and Intel Celeron-prosessorer med DDR5-minnespor som støtter opptil 32 GB
  • 3 stk. USB 3.2, 1 stk. USB 2.0, 2 stk. 2500 Mbps, 2 stk. RS-232/422/485 samt 1 stk. DisplayPort og 1 stk. Line-out

Advantechs modulbaserte HMI-serie integreres sømløst med panelmoduler fra 12 til 23,8 tommer, hvorav alle er utstyrt med P-CAP multi-touch-skjermer med IP66-klassifisering.

Produktene har et modulbasert design og stabilitet som skal gjøre dem egnet til bruk i ulike industrimiljøer, inkludert MES-arbeidsstasjoner, produksjonslinjer og utstyrsproduksjon. Serien støtter databehandling, sanntidskonnektivitet og skjermfunksjoner. Den integreres sømløst med sensorer og industriprotokoller som Profinet, Profibus og EtherCAT, noe som bidrar til å effektivisere datainnsamling og overvåking. 

I kombinasjon med egen eller tredjeparts programvare skal den ivareta robust SCADA- og HMI-utrulling. Disse funksjonene bidrar til å skape Industri 4.0-klare fabrikker, med både lokal- og fjernstyring for effektiv drift, noe som igjen bidrar til automatisering og smart produksjon, får vi opplyst.

 

Powered by Labrador CMS