Distribusjon:

© Citrix

Strategisk distribusjonsavtale

Arrow Electronics og Citrix, en forretningsenhet i Cloud Software Group, Inc., har annonsert en strategisk distribusjonsavtale med virkning fra 1. oktober 2024.

Publisert

Arrow vil ta ansvar for salg, markedsføring og teknisk støtte for alle tjenesteleverandører som bruker færre enn 2000 Citrix-lisenser over hele Nord-Amerika og Europa.

Denne nye modellen vil gi tjenesteleverandører/kanalpartnere som tidligere ble administrert under Citrix sine tjenesteleverandørprogrammer større muligheter, fleksibilitet og støtte i hvordan de forbruker og administrerer lisensene sine, heter det i en pressemelding.

Citrix ble en del av Cloud Software Group i 2022 og har gjort flere endringer i kanalprogrammet i år, inkludert overgang til en årlig forpliktet modell. Dette langsiktige samarbeidet vil gi mulighet for større partnerspesifikke investeringer og samsvarer med selskapets mål om å skape en robust, kanalfokusert strategi.

For kanalpartnere som ikke er direkte påvirket av denne endringen, vil Citrix investere dypere og mer fokusert i deres felles «gå-til-markedsstrategier», og bidra til å sikre fortsatt støtte og teknologi.

Powered by Labrador CMS