Analog Devices:

Lanserer nye verktøy og utviklerportal

Analog Devices lanserer en serie med utviklersentrerte tilbud som forener maskinvare, programvare og tjenester på tvers av enheter. og på tvers av markeder for intelligent kant-applikasjoner.

Publisert

I sentrum sitter CodeFusion Studio, et nytt, omfattende innvevd programvareutviklingsmiljø basert på Microsofts Visual Studio-kode. Dette miljøet er ADIs første helintegrerte pakke med programvare og sikkerhetsløsninger noensinne. CodeFusion Studio har et integrert utviklingsmiljø (IDE) og kommandolinjegrensesnitt, som inkluderer åpen kildekode konfigurasjons- og profileringsverktøy for å forenkle utvikling på heterogene prosessorer.

Verktøyet er tilgjengelig i dag for nedlasting på ADIs nye utviklerportal (developer.analog.com) – et ressurssenter som tilbyr dokumentasjon, støtte, partnerskap og brukerengasjement. CodeFusion Studio støtter også ADI Assure Trusted Edge Security Architecture, selskapets universelle sikkerhetsfundament for maskin- og programvare.

– Kompleksiteten til innvevde utvikling på kanten vokser, og krever ekspertise innen maskinvare, programvare og sikkerhet samtidig, sier Gregory Bryant, leder for Global Business Units i ADI. – Vi mener vi er unikt posisjonert for å tilby dyp ekspertise innen integrasjon og vertikale teknologier på tvers av ulike markeder, noe som gjør innovasjon raskere, enklere og mer kostnadseffektiv. Det er derfor vi investerer tungt i å utvikle og lansere disse løsningene, med planer om å fortsette, slik at våre kunder trygt kan innovere for Intelligent Edge.

Verktøyene

CodeFusion Studio

Bygget på åpen kildekode-løsninger støtter CodeFusion Studio en rekke maskinvarekomponenter, inkludert utvalgte ADI-mikrokontrollere med flere digitale løsninger som kommer i påfølgende versjoner av produktet. Den omfatter en IDE, programvareutviklingssett (SDK), samt konfigurasjons- og produktivitetsverktøy. Opplevelsen ble laget spesielt for utviklere for å gi abstraksjonene de trenger for å forenkle utvikling på heterogene prosessorer. ADI har funnet at nesten halvparten av produktutviklingssyklusen brukes på feilsøking og klargjøring for utrulling. Med introduksjonen av CodeFusion Studio forventer selskapet å redusered denne tiden betydelig.

ADI Assure

Den intelligente kanten utvikler seg kontinuerlig i funksjoner og funksjonalitet, men dette kommer med økt eksponering for nettsikkerhet og nye regulatoriske krav. ADI Assure-merket representerer ADIs forpliktelse til å integrere sikkerhet på kanten. ADI Assure Trusted Edge Security Architecture er den første søylen i dette merket; den inkluderer maskinvaresikkerhetsfunksjoner innenfor utvalgte ADI-maskinvareprodukter, og programvarelag med applikasjonsgrensesnitt (API) tilgjengelig i Code Fusion Studio.

Utviklerportalen

Tilbudene ovenfor kombineres med ADIs utviklerportal for å gi utviklere ressursene de trenger, inkludert dokumentasjon, støtte, partnerskap og fellesskap. I tillegg har ADI lenge støttet åpen kildekode-prosjekter, og selskapet utvider sitt engasjement i åpen kildekode-fellesskapet for å skape bedre, mer tilgjengelige løsninger som enkelt kan integreres med tredjepartsløsninger.

Powered by Labrador CMS