Datamodul:

Slik ser PICO-ADN4 ut på toppsiden.
Og her er under-/baksiden.

Laget for industriell bruk

Det nye PICO-ITX-kortet, PICO-ADN4, er utstyrt for å være vert for prosessorer fra hele den nyeste Intel Core i3-prosessor N-serien, Intel Atom x7000E-serien, Intel-prosessor N-seriens plattform (tidligere Alder Lake-N).

AAEON har annonsert det siste tilskuddet til sin serie med PICO-ITX-kort: PICO-ADN4. Kortet er tilgjengelig i SKU-er med både standard- (0°C ~ 60°C) og utvidet temperaturområde (-40°C ~ 85), som sammen med et vifteløst design gjør passer for produksjonsmiljøer.

Selv om selve kortet kun støtter 12V DC-inngang, finnes det blant tilbehøret en DC-DC-omformer som muliggjør 9V ~ 36V inngang for å gjøre den egnet for miljøer med ustabile strømkilder.

En stor endring for de som er kjent med AAEONs PICO-ITX-linje, er endring fra LPDDR4x til LPDDR5 systemminne. Hensikten er å gi høyere dataoverføringshastigheter for distribusjoner som krever lavere forsinkelse.

Kortet er også utstyrt med et mer avansert Ethernet-grensesnitt, med en av de to RJ-45-portene som støtter Intel I226-V for 2,5 Gb Ethernet, mens den andre RJ-45 beholder Realtek RTL8111H-CG-støtte for gigabit Ethernet-nettverk. Andre fysiske grensesnitt på brettet inkluderer to USB 3.2 Gen 2-porter, sammen med en HDMI 1.4-port.

For interne kontakter tilbyr PICO-ADN4 et bredere utvalg av funksjoner, inkludert to serielle COM-kontakter for RS-232/422/485, 4-bit GPIO og SMBus (co-lay I2C). Disse grensesnittene gir brukerne et mangfoldig sett med uttak for å lette viktige kommunikasjons- og kontrolloppgaver når de distribueres sammen med eksisterende industrimaskineri. Som nevnt inkluderer skjermutgangen som tilbys HDMI, men det er også en LVDS-kontakt tilgjengelig, lagt sammen med eDP for HMI-skjermer (human-machine interface).

Utvidelsesmessig støtter PICO-ADN4 Wi-Fi via en M.2 2230 E-nøkkel, samt ekstra lagring via et mSATA-spor i full størrelse, som også kan romme en mPCIe-modul via kortets BIOS-innstillinger. En BIO runder av PICO-ADN4s utvidelsesfunksjoner, slik at brukere kan få funksjoner som DDI, LPC, PCIe eller SMBus, selv om dette krever en tilpasset BIOS.

PICO-ADN4 er nå i volumproduksjon.

Powered by Labrador CMS