Samarbeid:

Den nye "de next RAP8" fra AAEON som nå kan leveres i en pakke.

Skal levere maskinvare og programvare i én integrert pakke

I et nylig inngått samarbeid, lover AAEON og The Embedded Kit å effektivisere utviklingsprosessen ved å tilby en fullt integrert maskin- og programvarepakke for KI i kanten.

Publisert

Det strategiske samarbeidet vil bli offisielt lansert på SIDO Lyon, en messe og konferanse for konvergens av IoT-, KI-, XR- og robotteknologier, neste uke.

Utgangspunktet er at industribedrifter må investere betydelig tid og ressurser i forskning, innkjøp og integrering av spesifikke maskinvare- og programvareløsninger separat for å bygge produktene sine. Etter det må de vedlikeholde systemene sine gjennom hele produktets livssyklus, inkludert å sikre dem mot cybertrusler.

AAEON og The Embedded Kit skal gjøre det enklere å utvikle kantprodukter med kunstig intelligens.

Partnerskapet mellom AAEON og The Embedded Kit tilbyr en forenkling av kompleksiteten til programvare- og maskinvareintegrering, gir dette samarbeidet en sømløs og effektiv utviklingsopplevelse. Det muliggjør raskere utviklingssykluser og akselererer til slutt tiden-til-markedet for banebrytende løsninger.

Embedded Kit er et verktøysøkosystem for innebygde systemer som kjører på Linux. Den tilbyr ut-av-boksen programvareprodukter, inkludert en Linux-distribusjon, en administrasjonsplattform, et innebygd testverktøy og en CVE-skanner. Med sikkerhetsfunksjoner som minimalt Yocto-bilde (image), sikker oppstart, OTA-oppdatering og sårbarhetsovervåking, sørger The Embedded Kit for levetiden til innebygde systemer. Levert som kildekode, eliminerer den leverandørlåsing, og gir utviklere full kontroll. Nå som The Embedded Kit er skreddersydd for AAEONs «de next RAP8»-maskinvare, kan utstyrsprodusenter konsentrere seg om innovasjon i stedet for integrasjon, heter det i en felles pressemelding.

AAEONs er en kraftig løsning for KI baserte kant-applikasjoner. Det skal også være verdens første enkeltkort-datamaskin drevet av den nyeste 13. generasjonen Intel Core-prosessorer (tidligere Raptor Lake). Den leverer høyere ytelse, med flere CPU-kjerner og opptil 16 GB LPDDR5-minne. Målene er på beskjedne 3,38" x 2,17" (86 mm x 55 mm), og utvidelsesmuligheter omfatter blant annet 4G-tilkobling, Wi-Fi-moduler og AI-akseleratorer. Produktet er konstruert for å gjøre krevende arbeidsbelastninger som bilde- og videobehandling i sanntid, maskinlæring og industriell automatisering.

Den kombinerte pakken lover også å eliminerer tiden og innsatsen som kreves for å gå til produksjon og opprettholde produktets sikkerhet under livssyklusen. Ved å tilby en omfattende løsning, forbedrer den ikke bare utviklingseffektiviteten, men garanterer også overholdelse av cybersikkerhet og langsiktig levedyktighet til systemene, og tilbyr kontinuerlige oppdateringer og vedlikeholdsverktøy for å tilpasse seg nye sikkerhetstrusler og teknologisk utvikling.

Powered by Labrador CMS