Automatisering:

Sammen med Jonas Helness (t.v.) og Fredrik Helness lanserer Bachmann det nyetablerte norske kontoret til selskapet. Kristian Hansen (ikke med på bildet) skal det første året jobbe fra Bachmanns kontor i Bremen (Tyskland) for å lære om selskapet derfra.

Automatiseringsfirma åpner i Norge

Østerrikske Bachmann electronic åpner filial i Norge, og satser på å bryte ny mark innen automatisering.

Publisert

Det østerrikske selskapet Bachmann electronic, som spesialiserer seg på automatiseringsteknologi for maritime applikasjoner, fornybar energi og industri, utvider sitt internasjonale fotavtrykk med en ny filial i Norge. Kontoret ligger i Oslo, i Helsfyr-distriktet.

Jonas Helness, en erfaren salgsingeniør og kundeansvarlig, vil fungere som kontorsjef og kundeansvarlig for Norge.

Beslutningen om å åpne en filial i Norge var ikke tilfeldig, skriver selskapet i en pressemelding: Bachmann har drevet virksomhet her siden 2014, og Norge er verdenskjent for sin teknologi og innovasjon, ikke minst innen maritim industri. Norge er en stor skipsfartsnasjon med den sjette største handelsflåten i verden. Utviklingen mot bærekraftige løsninger og innovasjon i den maritime industrien fører også til en økende etterspørsel etter programmerbare logiske styreenheter (PLS). Disse faktorene gjør Norge til et viktig marked for Bachmann electronic, heter det.

Jonas Helness har allerede erfaring fra bransjen. Han har tidligere jobbet hos Autic Systems og Siemens, der han var salgsingeniør og kundeansvarlig samt kundeansvarlig. Helness er overbevist om at Bachmann electronic skiller seg ut med produkter av høy kvalitet og utmerket support: – Jeg ble imponert over den positive og åpne kulturen i selskapet, sier han. – Menneskene hos Bachmann er tilgjengelige, blide og direkte i sin kommunikasjon. Det er viktig for at jeg skal lykkes med salg og føle meg komfortabel i yrkeslivet, fremholder Helness.

Helness har planer om å bygge sterke og varige relasjoner med Bachmanns kunder, og målet er å oppnå en årlig vekst på 30 % i løpet av de første fem årene. – Jeg er overbevist om at produktene og løsningene våre treffer behovene til norske kunder, sier han.

Det nye kontoret i Oslo bemannes i første omgang med tre ansatte, inkludert to ingeniører foruten Helness. I løpet av de neste årene skal ytterligere to medarbeidere ansettes.

 

 

 

 



Powered by Labrador CMS