Feilsøk motorstyringer med Analog Discovery 2 - Elektronikknett
Analog Discovery 2 front

Feilsøk motorstyringer med Analog Discovery 2

Fag_vignett_80x80

Dette prosjektet viser hvordan du oppretter og kjører en automatisert test skrevet i C for å feilsøke en H-Bridge DC-motor- og en steppmotor-kontroller med Digilent Analog Discovery 2 logikkanalysator og mønstergenererator.

Digilent Analog Discovery 2 er et USB-oscilloskop, en logikkanalysator og et multifunksjonsinstrument som lar brukerne måle, visualisere, generere, registrere og kontrollere alle typer mikset signalkretser. Det drives av programvaren WaveForms som er gratis, og Analog Discovery 2 kan konfigureres til å fungere som en av flere tradisjonelle test- og måleinstrumenter.

WaveForms kobles sømløst til Analog Discovery 2. Designet med et rent, brukervennlig grafisk grensesnitt for hvert instrument, gjør WaveForms det enkelt å fange, visualisere, lagre, analysere, produsere og gjenbruke analoge og digitale signaler.

wiring_bb

I dette prosjektet ønsker vi å feilsøke en H-Bridge DC-motordriver og en stepper driver styrt av en Arduino UNO. Følgende funksjoner i Analog Discovery 2 brukes:

  • Statisk I/O
  • Voltmeter
  • Logikkanalysator
  • Mønstergenerator

Resultatene vises i konsollvinduet sammen med meldinger om den aktuelle operasjonen. Data eksportert i en fil kan visualiseres ved å kjøre plotting.m MATLAB-skript eller plotting.py Python, eller du kan skrive ditt eget program for å plotte dataene.

 

Les hele guiden og last ned alle kildefilene på Digilent Reference Page.

Digilent Analog Discovery 2 er tilgjengelig hos Elfa Distrelec.

Kommentarer