Utvider TXZ+ familien - Elektronikknett
7352_LRES

Utvider TXZ+ familien

Toshiba utvider nå TXZ+ familien med ARM Cortex-M4 mikrokontrollere for høyhastignets dataprosessering.

Toshiba Electronics Europe GmbH gjør nå tilgjengelig 20 nye mikrokontrollere for høyhastighets dataprosessering. Disse produktene i M4G-gruppen er nå del av TXZ+ familien med avanserte mikrokontrollere, og blir produsert i en 40nm prosess.

De nye produktene er sammen med andre i samme familie egnet for et stort spekter av anvendelser, for eksempel kontorutstyr (multifunksjonsskrivere), audio/video (AV) utstyr, IoT, husholdningsapparater, bygningsautomatisering og fabrikkautomatisering.  

Samtlige av de nye komponentene benytter Arm Cortex-M4 kjerne og inkluderer en flyttallsenhet (FPU) som kan kjøre med hastigheter opp til 200MHz. De har også 2048kB flashminne for kode, ytterligere 32kByte dataflash med 100k skrivesykluser og 4kB brukerdataflash.  

Blant standard grensesnitt som støttes er fire/åtte SPI, lydgrensesnitt (I2S), så vel som UART, FUART, TSPI og I2C. En tre-enhets DMAC og bussmatrisestruktur skal forbedre kommunikasjonskapasiteten betydelig, sammenlignet med konvensjonelle produkter.   

Med på kjøpet følger også en 12-bits analog/digitalomformer (ADC), som tillater setting av individuelle sample-and-hold tider for hver inngangskanal, med opp til 24 kanaler. Disse komponentene skal også kunne utgjøre effektive løsninger for AC-motorer og børsteløse DC-motorer (BLDC) med integrasjon av Toshibas avanserte programmerbare motorstyring (A-PMD).