MicroAI og Silicon Labs går sammen om intelligens på kanten - Elektronikknett
SiliconLabs_MicroAI

MicroAI og Silicon Labs går sammen om intelligens på kanten

MicroAI, utvikler av «edge-native» kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML), har sluttet seg til Silicon Labs Technology Partner Program. Samarbeidet fører til at Silicon Labs’ kunder og brukere får direkte tilgang til edge-native AI.

Samarbeidet mellom selskapene lover en raskere vei til å designe, utvikle og distribuere neste generasjons tilkoblede enheter som tilpasser AI for hver unike sluttbruker, gjennom massetilpasning og kontekstualisering av enhetens unike miljø.

MicroAI’s AtomML er neste generasjon AI-løsning som gjør at en AI-algoritme kan kjøres på enkle enheter som bruker trådløs tilkobling med begrenset minne og prosessorkapasitet.

Løsningen skal i følge selskapet gi en sofistikert personlig og kontekstbevisst intelligens i applikasjoner som tilstandsovervåking, sikkerhet, avviksdeteksjon og forutsigbart vedlikehold.

Yasser Khan, administrerende direktør i MicroAI, vil presentere løsningene på den kommende, virtuelle Silicon Labs Works With Conference 15. september kl. 10:00 (CDT). Presentasjonen, med tittelen «Fordeler med å muliggjøre kunstig intelligens og maskinlæring på kanten», vil gi et innblikk i hvordan edge-native AI løser forretningsmessige og tekniske utfordringer med eldre sky- og hybrid-sky AI-kanttilnærminger, og hvordan OEM-virksomheter kan omgå tungvinte modelleringsverktøy.

Kommentarer