Vanntett og liten barometrisk trykksensor

ROHMs nye kompakte barometriske trykksensorkrets, BM1390GLV (-Z), er vanntett (IPX8) og passer for husholdningsapparater, industrielt utstyr og kompakte IoT-enheter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Barometriske trykksensorer har blitt populære i kroppsnært utstyr og smarttelefoner for innendørs navigasjon og for innhenting av høydedata i aktivitetsmålere. De siste årene, ettersom anvendelsene har blitt flere, har det vært en økt etterspørsel etter vanntette og mindre barometertrykksensorer som er robuste og motstandsdyktige mot eksterne forstyrrelser.

ROHM har derfor utviklet en ny kompakt barometrisk trykksensor som er vanntett og som skal tåle både temperatursvingninger og mekaniske påkjenninger. BM1390GLV kombinerer MEMS og kontrollkretser, og den vanntette IPX8-pakken har målene 2,0 mm × 2,0 mm × 1,0 mm. Den har også en proprietær innebygd temperaturkompensasjonsfunksjon som lover «overlegen temperaturkarakteristikk».

Det finnes også evalueringskort som du finner mer informasjon om her: www.rohm.com/sensor-shield-support/pressure-sensor2

Powered by Labrador CMS