Farnell signerer ny avtale med Torex

Torex sitt komplette utvalg av analoge kraftstyringskretser er nå tilgjengelig på lager hos Farnell.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Farnell lagerfører nå Torex sitt komplette utvalg av analoge kraftstyrings-PMIC-løsninger som lover både høy ytelse og ultralavt strømforbruk. Komponentene brukes i produkter innenfor industri-, medisinsk-, underholdnings- og bilindustri.

Torex Semiconductor Ltd ble etabert i 1995 som leverandør av batteridrevne og kompakte kraftstyringskretser for bærbare lyd- og trådløse enheter. I dag er de en ledende leverandør av ultralave PMIC-løsninger for krevende kraftstyringsapplikasjoner, og spesialiserer seg på design og produksjon av høyytelses analoge kretser.

Produktene deres inkluderer et utvalg av mikro DC/DC-omformere, høyhastighets- og laveffekts LDO-spenningsregulatorer, spenningsovervåkere og RESET IC, lastbrytere, encellede batteriladere, kraft-MOSFET og dioder.

Torex har allerede et langvarig forhold til morselskapet Avnet, en av deres største distributører og som kan levere større produksjonsvolum for OEM/CEM-virksomheter.

Avtalen med Farnell gjør at små kvanta blir enklere å få tak i, for eksempel i forbindelse med utvikling av nye produkter og prototyper.

Powered by Labrador CMS