1,5 kW strømforsyning - Elektronikknett
HPA1K5_PR

1,5 kW strømforsyning

Ny 1,5 kW strømforsyning tilbyr konstant spenning og strøm, samt avanserte programmeringsmuligheter.

XP Power har lansert to nye enfase 1,5 kW AC-DC strømforsyninger som tilbyr programmerbar konstant spennings- (CV) og konstant strøm (CC)-drift med analoge og digitale grensesnitt for brukerkontroll.

De kompakte og praktiske løsningene bruker en effektiv resonant null-volt-svitsjing (ZVS) topologi og passer ifølge produsenten for utstyrsprodusenter i et bredt spekter av bransjer, inkludert industri, prosesskontroll, utskrift, medisin, halvlederproduksjon, vannbehandling og test/måling.

Blant applikasjonene som produsenten foreslår finner vi medisinsk bildebehandling og pasientbehandling/diagnostikk, etsing og deponering i halvlederproduksjon, batterilading, robotikk og lasere. Andre anvendelser som industriell trykking, galvanisering, katodisk beskyttelse, LED-oppvarming/herding, vannrensing og hydrogenproduksjon vil også ha nytte av de nye enhetene, heter det.

Den innebygde digitale styringen lar brukerne raskt konfigurere (og rekonfigurere) enheten for ethvert program ved hjelp av programvareinnstillinger, og dermed eliminere behovet for komplekse og tidkrevende maskinvareendringer.

Med målene 11,0 x 4,2 x 1,64 tommer (279,4 mm x 106,7 mm x 41,7 mm), opptar HPA1K5-enheter betydelig mindre plass enn vanlige 1,5 kW-strømforsyninger. Til tross for den lille størrelsen er HPA1K5-enhetene fullt utstyrt og tilbyr effektiv drift, opptil 93% sammen med rask svingningshastighet (slew rate) for instrumenteringsapplikasjoner.

Inngangsområdet på 80 - 264VAC gir et bredt driftssvindu for globale markeder og krever minimal lav linje derating. Nominelle enkeltutgangsspenninger på 24VDC og 48VDC er tilgjengelig som standard, og disse kan programmeres opp til 105% av nominell. Strømutgangen kan programmeres til 110% av nominell. En ekstra 5V/2A standby -strømforsyning er alltid på hvis strømnettet er til stede.

Overensstemmelse med ulike EMC- og sikkerhetsstandarder for industriell, ITE og medisinsk bruk letter integrering i sluttapplikasjoner. Spesielt er HPA1K5 godkjent i henhold til EN55011/EN55032 for EMC-utslipp, EN61000-4-x for EMC-immunitet og IEC62368-1 Ed. 2 for ITE -sikkerhet. For medisinsk bruk er enhetene godkjent i henhold til IEC60601-1 Ed. 3 (inkludert risikostyring) og tilbyr 2 x MOPP (means of patient protection) fra primær til sekundær.

Som standard støtter HPA1K5 flere digitale protokoller, inkludert PMBus, CANopen, MODBUS og SCPI. Et fullt dupleks RS485-grensesnitt er inkludert, og dette kan konfigureres til halv dupleks via I2C, eller konfigureres fra fabrikk. Analog styring er tilgjengelig via en 0-5V programmeringsopsjon.