Tilbyr høy ytelse med lavt strømforbruk

Den nye 3,5" SBC-R39 fra Kontron er en kompakt 3,5 tommer enkeltkortsdatamaskin for systemer med høy ytelse og lavt strømforbruk, i følge selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Enkeltkortsdatamaskinen er egnet for integrering i (åpen kildekode) innvevde systemer innen underholdning, digital skilting, ansiktsgjenkjenning, smart detaljhandel, smart klasserom, smart kontor og industri.

Den nye kortdatamaskinen er bygget på en Rockchip RK3399(K)-prosessor med ARM big.LITTLE mikroarkitektur. Denne inkluderer to prosessorer innebygd i en enkelt, fullt integrert silisiumbrikke. LITTLE-klyngen (cluster) består av en firekjerners Cortex A53 prosessor, som vanligvis brukes til å utføre rutineoppgaver med lavt strømforbruk. Den store klyngen er en tokjernet Cortex-A72-prosessor, som skal fikse datakrevende oppgaver. Arkitekturen gjør at 3,5" SBC- R39 kan dynamisk tildele oppgaver til den respektive prosessoren – i henhold til ytelseskravet – og oppfyller to i prinsippet motstridende krav: høy ytelse og energieffektiv datakraft.

Med Mali-T864 GPUen fra ARM integrert i prosessoren, kan den også utføre høyytelses 4K UHD-videodekoding og 4K UHD-videoavspilling med opptil 60 bilder per sekund via DisplayPort og HDMI 2.0-grensesnitt. I tillegg kan skjermpaneler kobles til via et integrert eDP-grensesnitt.

Kontron 3,5" SBC-R39 er tilgjengelig fra og med nå.

Powered by Labrador CMS