Åpner kontor i Storbritannia - Elektronikknett
NordicUnmannedUAS_en
Foto: Nordic Unmanned.

Åpner kontor i Storbritannia

Storbritannia er et viktig marked for Nordic Unmanned. Nå åpner de et kontor i Cranfield, kjent som et senter for produksjon og forskning.

– Å utvide vårt geografiske fotavtrykk er en sentral del av vår vekststrategi, og Storbritannia er et svært viktig marked for Nordic Unmanned, med et betydelig potensial innenfor alle våre markedsvertikaler. I fjor ble vi tildelt en innovasjonskontrakt fra det britiske forsvarsdepartementet, og vårt nye kontor signaliserer økte ambisjoner i denne geografien, sier Knut Roar Wiig, administrerende direktør i Nordic Unmanned.

Det britiske kontoret ligger i Cranfield, i hjertet av Oxford-Cambridge Arc. Arc er et viktig senter for Storbritannias høyteknologiske produksjons- og forskningsindustri og er hjemsted for virksomheter og universiteter som leder an i utviklingen av ledende teknologi og tjenester.

Nordic Unmanned UK slutter seg til en etablert luftfartsinnovasjons- og teknologiklynge dannet i Cranfield, Bedfordshire. Det nye kontoret, ved Cranfield Innovation Centre, gir Nordic Unmanned en lokal base for å betjene sine britiske kunder og muligheten til å jobbe med andre innovative små og mellomstore bedrifter som utvikler ny teknologi for å støtte den forventede høye veksten i den ubemannede luftfartssektoren .

Kommentarer